Tuesday, May 11, 2010

SeKiaN LaMa

Uhuk ..uhuk uhuk...apasal bnyk sgt habuk ni....hehhehehe...nak buat camner...tuannyer tak rajin nak menulis...maklumlah bnyk komitmen plus tak rajin nak bercerita sangat plus tak rajin menaip......hahahaha...

Oklah citer pasal tuan punya blog...still bz wif study..tah bila nak abis pun tak tau la..dok pulun habih ni...hehhehe...semangat jer lebih..kerja tak siap pun...huhuhuhu...masalah tul la....

Bos tuan punya blog...bz gak ngan kerja dia..asyik dok balik malam jerk...sian kat kami anak beranak...bak kata mak i... PERGI BULAN BALIK BULAN...hehhhehe..susah budak2 nak tgk ayah diorg kalau time bz amat tuh...sib baik sekrg dah reda sikit kerjanye...

Anak tuan punya blog...Aqil...dah masuk bulan ke 5 bersekolah...the GOOD manner is :
1.Dah pandai tukar jadual sendiri
2.Bangun tidur dah tak ngamuk(dulu sungguh drama king)
3.Pandai buat kerja sekolah dah
4.Dah pandai membeli-belah di kantin
5.Dah pandai jaga baju sekolah
6.Dah pandai basuh kasut sendiri

Not improve yet:
1.Still kasut cam belacan
2.Kapur kasut lum cekap lagi
3.apa lagi yekkk...nnt kena updet..hehehehe

Anak no 2..Arif
1.Petah sangat bercakap...cam org tua2 cakap...
2.Suka jilat ibu jari kaki(nak adik dah ke....sabar yek..mommy lum bersedia ni)
3.Makan nasi sendiri(nasi kicap feberet dia)
4.Baru je masuk 3 thn Jumaat lepas.
5.Dah pandai kayuh basikal.
6.Dah tak pakai pampers waktu siang...tido malam jer pakai
7.Pandai mandi sendiri,gosok gigi,sabun dan sewaktu dgnnya..
8.Suka sgt nyanyi lagu nasyid raihan...
9.OOpss...mommy lupa nak bawa arif g check kat klinik kesihatan...dah lewat sethn ni...huhhuhu...abislah kena marah ngan misi nanti...

Nnt updet lagi...nak kena pio amik aqil kat sekolah...

3 comments:

Diana said...

hihihi...arif nak adik girl pulak tu kotttt...hihihihihi...
tp anak aku yg kecik pun suka isap jari kaki

SHaHaQiLiF said...

DD...bukan setakat arif jer...si aqilpun dah bising..bila nak dpt adik pompuan..tu belum masuk hint2 dari daddy dia lagi..hahhahahah...ko pun kena tambah lagi tuh...:p

Kemai said...

hehe dah makin membesar anak2 kan cepat je masa berlalu ..payih pon hari2 drama king ..ari ni air sejuk tak? siap tanya tu liat nak mandi hahha